Home Chapters Characters About The Book

Give me a Break!


My Lovely Sweethearts!
   El tudom képzelni, hogy most mennyire utálhattok engem... már, ha egyáltalán maradtak olyanok, akik még hébe-hóba idetévednek! Tényleg nagyon sajnálom, hogy ennyire elhanyagoltam az oldalt! Fogalmam sincs, hogy hányan vártátok egyáltalán a következő fejezetet - előfordulhat, hogy most is csak magamnak teszek közzé bejegyzést - de sajnálatos módon nem amiatt írok most nektek. Vagyis, jobban mondva azzal kapcsolatban is, de hogy ne kerülgessem a forró kását, bevallom, hogy egyáltalán nem az volt a fő motiváló oka ezen soraimnak.
   Nos, igazából azért ültem megint monitor elé, hogy közöljem veletek, hogy egy ideig szüneteltetnem kell a blogot. Hivatalosan. Most nem arról van szó, hogy ne lenne hozzá kedvem, vagy ne lenne ihletem, csak... jelenleg más dolgokra kell, hogy koncentráljak. Sajnálom! Mivel itt a nyakunkon az év vége és én a fejembe vettem, hogy javítani fogok, kicsit hanyagolnom kell az írást, hogy megerőltessem a rozsdás agykerekeimet a nyári szünet előtt. Muszáj, hogy "elfogadhatónak" titulált jegyek díszelegjenek a bizonyítványomban, a tanulás mellett pedig nem marad időm, sem energiám kiötleni a blog folytatását.
   Nagyon remélem, hogy ennek ellenére nem fogtok elpártolni tőlem, drága olvasók...

 
   Ja igen, és még valami.
   Lehet, hogy páran ismeritek szerény személyem blogger múltját... vagy minek is nevezzem a bénázásom kezdetét. Na, de lényeg a lényeg, ezzel kapcsolatban viszont lehet, hogy tudok egy kellesebb hírt is közülni veletek - természetesen csak akkor, ha van pár olyan olvasóm is, akik az előző blogomról tévedtek ide. Erre viszont kicsi az esély... mindegy.
   Szóval, pontosan kettő napja, hogy feltetem egy hanyag bejegyzést a Bittersweet-re, miszerint én balga fruska elfelejtettem az oldal az egy éves születésnapját. Ciki. Na mármost, ha van időtök és kedvetek nyugodtan bekukkanthattok oda, hiszen erősen elgondolkoztam az egykori történetem második évadján... ti mit szólnátok hozzá? Két ember támogatná - már a kommentek alapján - de nem vágom ekkora fába a fejszémet, ha csak ennyien pártolnák az ötletet. Ezért fordultam mot hozzátok.
   Mondjuk, információnak szántam, vagy mi.
   Tehát, aki kedvet kapna egy kis olvasásra a közeljövőben, szívesen várom az előző blogomon!Best Wishes:
Nadia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése